Motor-video.nl, Welysestraat 9, 6669 DG Dodewaard, Tel.: +31(0)488 413 072 Mob.: +31(0)651 112240,  Email: Sales@Motor-video.nl
Motor-video
Record your ride   
Record your ride Video’s
Klantenvideo: Hiernaast wordt een voorbeeldvideo getoond van een van onze klanten, Motorrijschool Safety uit Houten. Zij maakten als  eerste motorrijschool gebruik van een recorder van Motor-video, de uDVR. De gebruikte camera is gemonteerd aan de helm voor betere “kijk” beelden. Videobeelden zijn natuurlijk bij uitstek geschikt als ondersteuning bij instructie. Kijk op de video eens naar “voor laten gaan” bij de regel van Afslaan (positie 5.05 min). Deze cursiste kon dankzij de video haar fout terugzien, zonder beelden had ze waarschijnlijk nooit meer geweten waar de instructeur het, een kwartier later, over had. Heeft u ook een voorbeeld? Laat het ons weten!
De hoogste resolutie, voor de laagste prijs Gemaakt met de MV-KC-HD. Een kort filmpje van het begin van de Heldringrun verreden op zondag 5 september 2010. Het was een eerste test, de datum en tijd stonden nog verkeerd in beeld maar let vooral op de uitstekende beeeldkwaliteit van dit spotgoedkope recordertje.
MV-FHD-002 Gemonteerd aan de zijkant van de helm. Het beeld kijkt nog iets te veel naar beneden, maar geeft toch heel aardig de kwaliteit van de opname weer!
MV-FHD-093 Met de camera aan de zijkant van de helm geplakt geeft deze recorder schitterende beelden. Met recht de perfecte helm camera en recorder! Zie en beleef wat de bestuurder ziet en mee maakt, alsof je de motor zelf bestuurt!
MV-FHD-011 Met de zuignap steun van Motor- video gemonteerd aan de zijkant van de topkoffer. Helaas is de resolutie door de videomontage iets achteruit gegaan, maar let vooral op het stabiele beeld van deze recorder!
MV-FHD-090 met beeldstabilisatie! Voor op de ruit geplakt met de door Motor-video ontwikkelde zuignapsteun tijdens de rit met meer dan 150 motoren, zijspannen, trikes, cabrio’s en vrachtwagens. Een mooie kleine camera met een lichte vorm van beeldstabilisatie en full-HD opnamemogelijkheid. De getoonde opnamen zijn in HD met 60 frames per seconde!